HUM hoteli

Adria All Inclusive Hotel***

Smješten u mirnoj uvali Plitvine, okružen mekim velom mediteranske flore, hotel Adria uz sveobuhvatnu (all inclusive) uslugu pruža i oazu mira i opuštanja za svakog gosta.

 

Prekrasna šljunčana plaža uz kristalno čisto more, opojni miris bora i obilje sunčanih sati samo su neke od pogodnosti lokacije hotela Adria koji je od središta Vele Luke udaljen 2.5 km pješačke staze, a postoji i redovita veza brodskim taksijem.

 

Sam hotel raspolaže sa 127 ugodno uređenih i klimatiziranih soba, uglavnom s balkonom, koje ovisno o položaju pružaju inspirirajući pogled na more ili umirujući pogled na park, a sve su opremljene satelitskom televizijom, telefonom, kupaonicom i sušilom za kosu.

 

U novouređenom restoranu gostima se u opuštajućem okruženju svakodnevo servira bogat izbor buffet jela i pića za doručak, ručak i večeru, a sveobuhvatna usluga uključuje i popodnevnu zakusku kao i odabrana pića u aperitiv baru.

 

Kako bi upotpunili svoj odmor, gosti mogu uživati u kupanju na vanjskom bazenu, prepustiti se zrakama sunca na ležaljkama ili ispijati osvježavajuća pića na prostranoj terasi. Za najmlađe tu su odvojeni dječji bazen i dječje igralište, a gostima željnih sportskih aktivnosti na raspolaganju su dva teniska terena i oprema za odbojku na pijesku.

 

Blizina Vele Luke omogućuje razgledavanje čuvenih znamenitosti poput arheološkog nalazišta Vela spila, austro-ugarske tvrđave iz 19. stoljeća ili očaravajućih mozaika koji su zaštitni znak mjesta. Na kraju dana ispunjenog toplinom ljeta i mirisima mora i mediteranskog bilja, gosti se pod zvjezdanim nebom na terasi hotela mogu prepustiti zavodljivim taktovima glazbe uživo.

 

Zbog jedinstvenog spoja osamljene lokacije, ljepote okruženja i ponuđenih aktivnosti hotel Adria je idealan odabir za sve koji žele pobjeći od gradske vreve i pritom se u potpunosti opustiti.

 

A u tome im na raspolaganju stoji ljubazno osoblje hotela Adria.

Adria All Inclusive Hotel***

Smješten 2,5 km od centra Vele Luke, na prekrasnom položaju uz more...

Jadran pension comfort

Pansion komfort Jadran mali je hotel jednostavno opremljen, primjeren za mlade...

English Hrvatski
POČETNA HOTELI HUM SPECIALS AKTIVNI ODMOR DOGAĐANJA HUM HOTELS LTD. Contact

(c)2008 HUM HOTELS

developed by Tolteam